Meet the Maker

MEET THE MAKER

Om het ‘clubhuis’ feestelijk te beginnen is er op 31 maart een MEET THE MAKER. Een plek waar makers zich kunnen presenteren. Waar bezoekers lekker in ons pop-upcafé kunnen leuten en knutselen. Waar we elkaar kunnen ontmoeten.

Meet de Maker! Ben je maker en wil je jezelf presenteren en je producten verkopen op zondag 31 maart? Meld je dan snel aan! Er is plek voor 15 makers. Je zorgt zelf voor een tafel/rekken of ander presentatiemateriaal voor op een plek van maximaal 1 x 2 meter. Of je kunt een tafel bij ons huren.

Er is geen wifi, dus zorg voor eigen verbinding als je een pinapparaat meebrengt.

Meet de Maker is iets nieuws dat we in Utrecht organiseren. Tof als je erbij bent!  Hier staat meer info en kun je je aanmelden

Duurt van 12-17 uur.

Er is genoeg te doen:

  • je kunt notitieboeken maken (doorlopend)  (€7,5)
  • om 12 en 13:30 uur een neverending card maken (€7,5)
  • repareer en recycleer je oude kleding (elk heel uur) (€7,5)
  • thee drinken / taart eten / soep slurpen
  • op je kop op het KOPieerapparaat (30 cent per kopietje)

Deze mensen doen mee:

wie
waar
wat
Mevrouw Markthttp://mevrouwmarkt.nl/kassa/?s=meedoenIk heb twee boeken geschreven: een over meedoen aan een markt en een over het organiseren van een markt! Kun je kopen!
Buro Ruigburoruig.nl3D geprinte Domtorens en ander 3D geprinte producten van eigen ontwerp. We nemen ook een 3D printer mee voor live actie. Zou daarom ook graag stroom hebben.
BRASUZY brasuzy.nlHomedecoratie e cadeaus gemaakt met de Braziliaanse Bonfim gelukslintjes.
NAT UUR LYK instagram.com/dajopeetersDraagbare ecologische betaalbare kunst
Spoor68http://www.etsy.com/shop/spoor68
Ebbelhttp://www.ebbel.webs.comZondag verkoop ik papier maché beestjes en allerlei vilten maaksels. Ook geef ik de workshop een "oneindige kaart" maken
Studio Nameniahttp://www.studionamenia.nlIk maak beeldend werk van wolvilt: wool paintings en botanisch vilt. Sjaals van handgeverfde zijde, tasjes die geverfd zijn met planten en kleine cadeautjes van wolvilt. Ook kun je bij mij een armbandje vilten of een hartje (broche) naaldvilten.